Swiss Clinic Alennuskoodi 2018 | 10-50% alennusta | Joulukuu

Swiss Clinic verkkokauppa on erikoistunut korkealaatuisiin kauneudenhoitotuotteisiin. Sveitsissä suunnitellut ja kehitetyt tuotteet ovat innovatiivisia, yksinkertaisia käyttää ja kliinisesti testattuja, turvallisia tuotteita. Suomen kielisen verkkokaupan valikoimassa on mm. erilaisia tehokkaita seerumeja, kasvonaamioita, hampaiden valkaisutuotteita ja 14- ja 28-päivän dieetit.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Swissclinic.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-50% alennusta, 5-40 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.swissclinic.fi/tt/?tt=11951_12_266349_

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Swissclinic.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Swiss Clinic Swiss Clinicin ulkoisen kauneuden -tuotelinjan avulla iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta luonnollisella tavalla. Tuotteet sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka kliinisten tutkimusten mukaan vaikuttavat kauneuteen säännöllisesti käytettynä. Maksaminen onnistuu Visa tai MasterCard luottokorteilla, Klarna-laskulla tai Paypalin kautta. Toimitukset Suomeen Tukholman varastosta postitse 2-4 arkipäivässä.

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Asiakas maksaa palautuslähetyksen. Palautetun tuotteen tulee olla avaamaton ja käyttämätön. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected]