Teipparit.fi Alennuskoodi 2018 | 10, 15, 20, 25% alennusta | Joulukuu

Teipparit.fi on iisalmelaisen mainostoimisto TKD Oy:n verkkopalvelu. Yritys on täyden palvelun mainostehdas, josta voi ostaa graafisen suunnittelun tuotteineen, uudistaa oman yrityksen ilmeen tai painattaa esimerkiksi työvaatteita yrityksen logolla. Yritys on toiminut jo yli 20 vuotta.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Teipparit.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-50% alennusta, 5-40 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.teipparit.fi/tt/?tt=17084_12_266349_&r=%2F

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Teipparit.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Tuotevalikoimassa on messutuotteet, bannerit ja banderollit, lipputangot ja kankaat, sisustustarrat ja tapetit, art canvas-taulut, valomainokset ja kyltit, erilaiset teipit ja teippaukset näyteikkunoihin ja autoihin, julisteita, tienvarsi- ja työmaataulut, erilaiset käyntikortti-, merkintä-, varoitus-, takuu-, CE-, kampanja- ja työkalutarrat, messuseinät ja Podium pöydät, rekisterinumerot ja nimet veneisiin. Tekstiilipainatuksena voi tilata mm. BLÅKLÄDER työvaatteet, lippikset ja kangasmerkit. Yritys antaa takuun teippaustöille ja on mm. 3M, HEXIS, Oracal ja Avery tarravalmistajien hyväksymä virallinen asennusliike. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected] tai sivun omalla yhteydenottolomakkeella.