Terveinjaloin.fi Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Terveinjaloin.fi on verkkokauppa, joka tarjoaa kaikki jalanhoitoon liittyvät tuotteet. Verkkokaupan ylläpitäjiin kuuluu mm. suomalaisia terveydenhuoltoalan ammattilaisia. Verkkokaupan omistava JET-Logistics osakeyhtiö on suomalaisten omistama ja johtama Virossa toimiva yritys, joka toimittaa tuotteitaan Suomeen. Laajaan ja korkealaatuiseen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. erilaiset pohjalliset, kantapäätuet ja -tyynyt, polvi- ja päkiätuet, tukisiteet ja urheilupohjalliset.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Taikapauli.com):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-30 euroa alennusta, ilmainen toimitus ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

www.terveinjaloin.fi/tradetracker/?tt=6112_12_266349_

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Taikapauli.com), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Sukkaosastolta löytyy muun muassa hajuja ja bakteereja eliminoivia antibakteerisukkia, diabetes- ja nivelsukkia, pehmustettuja geelisukkia sekä esimerkiksi juoksijoiden käyttöön tarkoitettuja erityisiä urheilusukkia. Hoito-osastolta löytyy monipuolisesti tuotteita jalkojen, varpaiden, kantapäiden, kynsien, känsien ja vaivasenluun hoitoon. Jalkineosastolta löytyy naisten ja miesten terveysjalkineita, liukuesteitä ja kenkien hoitoaineita. Tuotemerkkeinä on mm. Allpressan, Bama, Emendo, Saicara, Salamander, Silipos, Suva ja Tacco. Tuotteiden lisäksi sivustolla on ammattilaisten laatimia jalkojenhoito-ohjeita. Maksaminen onnistuu verkkopankissa, Joustoraha-laskulla, APE-kukkarolla tai Neocardilla. Toimitukset Suomeen 2-5 arkipäivää, Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan ja lähetyksen painon mukaisesti. Tuotteilla on 14 vrk ilmainen palautusoikeus. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected] tai sivustolla olevalla yhteydenottolomakkeella.