Thebos Alennuskoodi 2019 | 10-25% alennusta | Helmikuu

Suomalainen Thebos verkkokauppa on avattu vuonna 2012. Verkkokauppa toimii Vantaan Koivukylässä Blackout Store liikkeen yhteydessä. Yritys myy ja maahantuo kosmetiikkaa, asusteita, vaatteita, koruja ja aurinkolaseja. Verkkokaupassa myytäviä tuotemerkkejä ovat mm. Blush Professional, Doll Face, Elf, Glitter by Elinak, Milani, OPY Beauty, Pashion Stockholm, Physician formula, St. Moritz, Sunkissed, Technic, W7 ja Wet’n wild. Verkkokaupassa ei myydä eläimillä testattuja tuotteita.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Thebos.fi):

9-18% alennusta

Vähintään 9-18% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

tinyurl.com/y9lfhdm6

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Vegaanisten tuotteiden lisäksi kaupassa on saatavilla uniikkeja Yllätyspaketteja, jotka sisältävät tuotteita, jossa ihonsävyllä ei ole merkitystä, meikkejä ja mahdollisesti yhden meikkitarvikkeen kuten siveltimen ym. Maksaminen onnistuu pankki- ja luottokorteilla tai Klarna-laskulla. Toimitukset Matkahuollon, Postin ja Smartpostin kautta tilauksen koosta riippuen alk.2,90 euroa. Yli 70 euron tilauksille maksuton toimitus. Asiakaspalveluun saa yhteyden verkkokaupan chat-keskustelun kautta tai sähköpostitse [email protected]