Ticketmaster Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Ticketmaster Suomi (entinen Lippupalvelu Oy) on perustettu vuonna 1997. Ticketmaster Suomi on lipunmyyntipalvelu, jonka kautta voi ostaa lippuja tuleviin tapahtumiin, konsertteihin, teatterinäytöksiin sekä urheilutapahtumiin verkossa osoitteessa www.ticketmaster.fi.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Ticketmaster.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-30 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

ad.zanox.com/ppc/?43637817C65138581&ulp=[[http://www.ticketmaster.fi/]]

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (Ticketmaster.fi), jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Ticketmaster Suomella on lisäksi noin 100 palvelupistettä ympäri Suomea, joista voi halutessaan ostaa tai noutaa varaamansa liput. Palvelupisteiden osoitteet ja aukioloajat löytyvät sivuilta. Ticketmaster sovelluksen voi halutessaan ladata mobiililaitteille App Storesta tai Google Playstä.

Tapahtumia voi selata päivämäärän, tapahtumapaikan tai eri tapahtumakategorioiden sekä artistien mukaan. Nettisivuilla voi asioida suomen, ruotsin tai englannin kielellä.

Ticketmaster Suomi hyväksyy maksutavoiksi verkkopankkimaksut sekä yleisimmät luottokortit. Luottokortilla maksaessa tulee 1% laskutuslisä. Klarnan kautta voi maksaa laskulla tai osamaksulla.

Useimmissa tapahtumissa lippuja voi myös varata valitsemalla toimitustavaksi "varaus" tai soittamalla asiakaspalveluun 0600 10 800 (1,98€/min. + pvm) Varaus on voimassa tapahtumasta riippuen 1-7 vrk.

Kaikkiin tapahtumiin lippuja ei kuitenkaan voi varata etukäteen. Suosituimpien tapahtumien lipunmyynti alkaa ilmoitettuna hetkenä ja usein kestää vain minuutteja. Lippua jonottaessa verkkosivuilla ei kannata avata uutta selainta, sillä silloin menetät paikkasi jonossa.

Toimitustavat

Liput voi noutaa palvelupisteestä tai tilata postitse. Lipun voi toki tulostaa itse mobiililaitteelle tai paperille ja säästää toimituskuluissa.