Topman Alennuskoodi 2018 | 15-25% alennusta | Joulukuu

Topman on perinteinen brittiläinen merkki, joka on ollut mukana vuodesta 1978 lähtien ja on nyt ottanut askeleen eteenpäin verkkoon. Vaateketjulla on yli 250 fyysistä vaatekauppaa Englannissa ja 154 kauppaa muualla maailmassa, maissa kuten Kiina, Japani ja Yhdysvallat. Merkin lippulaiva löytyy Lontoon Oxford Circuksesta. Verkkokaupalla on miljoonittain vierailijoita joka viikko ja Topman toimittaa Yhdysvaltoihin, Australiaan, Thaimaahan, Singaporeen ja muuhun Eurooppaan.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Topman.com):

20% alennusta

Vähintään 20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

ad.zanox.com/ppc/?43468927C52632519&ulp=[[http://eu.topman.com/en/tmeu/category/sale-6820154/view-all-sale-2344192/N-bi3Z7y7?No=0&Nrpp=20&siteId=%2F13061&cmpid=aff_deeplink_zxnl_]]

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Topman.com on puhtaasti mies/poika vaatekauppa muodikkailla vaatteilla, kengillä, asusteilla usein selvällä brittiläisellä tyylitajulla. Täällä on kaikkea mitä voi kuvitella miesten vaatekaapissa ja vähän enemmän: pikkutakit, chinot, takit, päällystakit, hupparit, farkut, villapuserot, villatakit, kauluspaidat, puvut, topit, uimahousut, T-paidat, liivit, alusvaatteet, sukat sekä kaikenlaiset asusteet ja kengät.

Topmanilla on monta omaa vaatelinjaa, Topman Premium, Topman LTD, Topman Design, Topman Lux mutta täällä löytyy myös joukko muita enemmän tai vähemmän tunnettuja merkkejä kuten esimerkiksi Umbro, Tommy Hilfiger, Religion, Rogues of London, Selected Homme, London Co, Jog On, Fred Perry, Criminal Damage, Jaded, Rain, Clarks orginials ja Ben Sherman. Hän joka on utelias uusista suuntauksista voi painaa ”New in” otsikkoa ja mennä ”new this week”, ”latest trend” tai ”trending now” osastoihin missä trendikkäitä vaatteita, kenkiä ja asusteita on sovitettu yhteen. ”Syle and stuff” välilehden alla löytyy kunnianhimoinen toimituksellinen osasto innoittavilla bandien haastatteluilla, listoilla, katumuotitrendeillä koko maailmalta, festarivinkeillä, editor’s pick ja topman-tv. Topman.com sivustolla kaikki voivat varata ”digital appointmentin” henkilökohtaisella shoppailijalla. Topman.com sivustolla on 10% opiskelija-alennus jos rekisteröityy verkossa.

Topman.com sivustolla on kaksi vaihtoehtoa koskien toimitusta Suomeen. Standars Delivery maksaa 6.00 euroa ja kestää enintään 6 arkipäivää. Express delivery maksaa 12 euroa ja kestää enintään 5 päivää. Standars delivery on ilmainen, mikäli ostaa yli 75 eurolla. Maksutavat ovat American Express, Visa, Visa Delta, Visa Electron, Maestro, MasterCard, Solo, Arcadia Group Store Cards, PayPal, Alipay ja China UnionPay.