TravelBird Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Hollantilainen Travelbird on perustettu vuonna 2010 ja sen pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa. Yritys laajensi toimintaansa Suomeen vuonna 2014. Travelbirdin kautta voi varata erilaisia lomia. Sivusto on suomen kielinen ja selkeä. Matkakohteina on kotimaan lisäksi koko maailma.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (TravelBird.fi):

Kaikki alennukset ja alennuskoodit

10-25% alennusta, 10-100 euroa alennusta ja paljon muuta.

KATSO KAIKKI KAMPANJAT JA ALENNUSKOODIT

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=19851&cid=6690

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Katso etusivu (TravelBird.fi), joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä, saadaksesi viimeisimmät alennukset. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Lomia on helppo selailla kiinnostuksen mukaan, sillä lomavalikoimassa on mm. laskettelumatkoja, kiertomatkoja ja saarihyppelyitä eksoottisissa kohteissa, kaupunkilomia, kylpylä- ja hyvinvointilomia, golflomia, viikonloppumatkoja, aurinko- ja kaukomatkoja, kulttuurimatkoja esim. viinitiloille, risteilyitä ja elämysmatkoja esimerkiksi jalkapallo-otteluihin. Lomapaketin yhteydessä on runsaasti tietoa kohteesta ja lomapaketin sisällöstä. Lomavarauksen voi maksaa PayPalin tai verkkopankin kautta tai Visa- ja Mastercard pankki- ja luottokorteilla. Asiakaspalveluun saa yhteyden soittamalla numeroon 09-424 50021 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]