Tripsta Alennuskoodi 2018 | 10-35% alennusta | Joulukuu

Tripsta.fi on verkkomatkanvälittäjä Travelplanet 24:n suomalainen sivusto. Travelplanet24 on kreikkalainen yritys, jonka päämaja sijaitsee Ateenassa. Lentoihin keskittyneen sivuston avulla matkaa suunnittelevat voivat vertailla lentojen hintoja ja tehdä varauksen. Lentoja haettaessa ensimmäisenä näytetään edullisin hinta. Best-Price-Mix yhdistää eri lentoyhtiöiden lentoja halutun päivämäärän ja lentokentän mukaan.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (Tripsta.fi):

10-20% alennusta

Vähintään 10-20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

ad.zanox.com/ppc/?43637871C79910027&ulp=[[http://www.tripsta.fi/halvat-lennot/tarjoukset?utm_source=zanox_uk&utm_medium=affiliate&utm_campaign=affiliate&partnerCode=4256cc]]

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Varauksen voi tehdä samantien. Varaus maksetaan pankki- tai luottokortilla. (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Diners Club ja Euroline.) Ryhmävarauksen voi tehdä verkossa enintään 9 matkustajalle. Suuremmat ryhmävaraukset tulee tehdä asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalvelun kautta tehdyt varaukset lisämaksusta. Varausvahvistus tietoineen lähetetään asiakkaalle sähköpostitse, samoin itse E-lippu lähetetään 24 - 48 tunnin kuluessa varauksesta. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 24 h +358 7 532 52 879.