VärillisetPiilolinssit.fi Alennuskoodi 2018 | 10-25% alennusta | Joulukuu

Värillisetpiilolinssit.fi on värillisiin piilolinsseihin erikoistunut verkkokauppa. Sen taustalla toimii virolainen Metriton OÜ, joka on ColourVue-piilolinssien virallinen maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa ja Baltiassa.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (VärillisetPiilolinssit.fi):

5-20% alennusta

Vähintään 5-20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

tinyurl.com/y7xguq2u

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, jota avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkin uudestaan.

Nettisivut ja verkkokauppa ovat suomenkieliset. Värilliset linssit sopivat näönkorjaukseen mutta myös niille, joiden näössä ei ole vikaa. Tarkasta kuitenkin optikolta piilolinssien sopivuus itsellesi.

Valikoimissa on useita eri värejä: siniset, vihreät, punaiset, keltaiset, violetit, harmaat, ruskeat, mustat ja valkoiset piilolinssit. Saatavilla on piilolinssejä vahvuuksilla sekä ilman, kertakäyttöpiilolinssejä sekä piilolinssitarvikkeita ja nesteitä. Lisäksi saatavana on mm. glow-piilolinssejä, jotka saavat silmät hehkumaan pimeässä sekä crazy-linssit, joiden pinnalla on jokin efekti tai kuviointi. Crazy-linssejä on saatavilla 57 erilaista mallia. Crazy-linssit voi tilata vaikka halloween- juhliin tai naamiaisbileisiin. Valikoimissa on myös suurentavat BigEyes-linssit, glamour-linssit, Fusion-piilolinssit sekä 3tone-linssit.

Kaikki Värillisetpiilolinssit.fi -verkkokaupassa myytävät piilolinssit on valmistettu turvallisesta hydrogel-materiaalista, mikä takaa käyttömukavuuden ja turvallisuuden. Kaikilla piilolinsseillä on ISO 9001 -laadunvarmistussertifikaatti ja eurooppalainen CE-hyväksyntä.

Kanta-asiakkaana saa erikoistarjouksia. Verkkokaupan maksutapoina Paytrail verkkopankkimaksut ja Paypal. Toimitus 4-6 päivää varastotilanteen mukaan. Yli 40€ tilaukset toimitetaan maksutta. Nopeaa toimitusta voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta alkaen.