ZAFUL Alennuskoodi 2018 | 10-30% alennusta | Joulukuu

Zaful on Kiinassa sijaitseva hongkongilaisen Bi’an Information Technology Co.limitedin verkkokauppa. Kaupan valikoima koostuu edullisista trendikkäistä naisten ja miesten vaatteista, pluskoon vaatteita, uima-asuista, asusteista ja kenkistä. Valikoimaa on helppo selata esimerkiksi materiaalin, kuvioinnin, värin, koon, hinnan ja muiden ominaisuuksien perusteella. Kauppa palvelee englanniksi, ranskaksi, espanjaksi, portugaliksi, saksaksi, italiaksi ja arabiaksi. Valuutan voi muuttaa euroksi.

Ajankohtaisia tarjouksia ja alennuskoodeja (ZAFUL.com):

20% alennusta

Vähintään 20% alennusta.

KATSO ALENNUSKOODI

tinyurl.com/yao6vn72

Ei alennuskoodeja saatavilla tällä viikolla/kuukaudella. Tämä alennus koskee valittuja kampanjoita ja tarjouksia. Katso linkkiä, joka avattiin selaimesi uudessa välilehdessä. Klikkaa avataksesi linkki uudestaan.

Maksaminen onnistuu PayPalin tai Western Unionin kautta, Visa, MasterCard, American Express ja Discover-luottokorteilla ja yli 500 dollarin tilauksen voi maksaa pankkisiirrolla. Toimitukset Suomeen 6-20 arkipäivässä, riippuen toimitustavasta. Toimitus on ilmainen yli 30 dollarin tilauksille. Lisäksi yli 150 euron tilauksiin tuleee Suomessa tullimaksu ja alv. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Mikäli yritys on vastuussa virheestä se korvaa tuotteen hinnan ja postikulut. Väärän kokoisen tuotteen palautuksen maksaa asiakas. Sivustolla on kokotaulukko, johon kannattaa tutustua ennen tilaamista. Asiakaspalveluun saa yhteyden sivuston lomakkeella tai chatin kautta.